Contractdossier in Financieel

Je kunt per contract een dossier bijhouden. Dit dossier bestaat uit dossieritems, zoals documenten en notities.

Voor de inrichting moet je bij het Type dossieritem dat je wilt vastleggen als Bestemming de bestemming Inkooprelatie + contract selecteren, dan voegt Profit het document ook toe in het dossier van het contract.

Contracten en dossiers worden vastgelegd op administratieniveau. Als je een dossieritem wilt insturen op een contract moet je eerst de juiste administratie openen om het dossieritem in te sturen.

Je kunt dossieritems voor contracten ook aanmaken en raadplegen in InSite. Je kunt dossieritems voor contracten importeren met CRM / Beheer / Import CRM / Dossier nieuw of via de UpdateConnector KnSubject.

Dossieritem vastleggen bij een contract in Financieel:

1. Ga naar: Financieel / Contractbeheer / Contract.
  2. Selecteer het contract waarop je een dossieritem wil insturen.
  3. Klik op de actie: Dossieritem(s).

Zie verder:

Direct naar

1. Contractbeheer in Financieel
  2. Contractbeheer in Financieel inrichten
  3. Contract toevoegen in Profit
  4. Contract financieel toevoegen in InSite
  5. Contract raadplegen en wijzigen
  6. Activa koppelen aan een contract
  7. Contract per inkooprelatie/crediteur onderhouden
  8. Inkooporder toevoegen op een contract
  9. Contract beƫindigen
  10. Contractverlenging toevoegen
  11. Workflow Contractverlenging signaal Financieel
  12. Contractdossier
  13. Reservering toevoegen
  14. Verplichting toevoegen
  15. Aanpassen contractregel bij realisatie op een gekoppelde verplichting
  16. Inkoopfactuur afboeken van reservering of verplichting