Nummering contracten financieel inrichten

Elk contract krijgt een intern nummer op basis van de teller voor contracten. Deze teller kun je niet toevoegen of verwijderen. Je kunt deze teller wel raadplegen en eventueel wijzigen.

Aandachtspunten:

• Tellers gelden per administratie.
  • Op basis van Begindatum contract bepaalt Profit de juiste reeks van de teller. Is de begindatum bij een contract nog leeg, dan op basis van de systeemdatum. Wijzigt de begindatum naar een ander jaar, dan haalt Profit een nieuwe reeks op.

Nummering voor contracten financieel raadplegen of wijzigen:

1. Ga naar: Algemeen / Inrichting / Nummerinstellingen / Tellers.
  2. Open de eigenschappen van de teller.
  3. Ga naar het tabblad: Algemeen.

Je ziet de algemene instellingen van deze teller:

In dit voorbeeld is elk contractnummer opgebouwd uit de aanduiding CT en een volgnummer. Het eerstvolgende uit te delen nummer is CT000018.

4. Klik op: OK.

Zie ook

Direct naar

1. Contractbeheer in Financieel inrichten
  2. Contractbeheer autoriseren in Financieel
  3. Nummering contracten inrichten
  4. Administratie instellingen afboeken reservering of verplichting
  5. Workflow Contractverlenging

Process

Contractbeheer

Work area

Financieel