Afwijkende omschrijving grootboekrekening autoriseren

Autoriseer de menu's, acties en tabbladen voor de functie Afwijkende omschrijving voor grootboekrekeningen.

Functionaliteit Afwijkende omschrijving grootboekrekening autoriseren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Selecteer de juiste gebruiker (of groep).
  3. Ga naar het tabblad: Menu.
  4. Ga naar: Menu onderhoud / Algemeen / Financieel / Grootboek.
  5. Vink Grootboekrekening aan.
  6. Als je de afwijkende omschrijvingen van de grootboekrekening wilt importeren autoriseer dan ook het menu:

Financieel / Beheer / Import / Afwijkende grootboekomschr.

7. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  8. Ga naar: Financieel / Grootboek / Grootboekrekeningen
  9. Ga naar: Afwijkende omschrijving / Tabbladen.

Fin_Afwijkende omschrijving grootboekrekening (10)

10. Selecteer de optie Onderhouden.
  11. Ga naar: Afwijkende omschrijving / Acties.
  12. Selecteer de optie Toegestaan.
  13. Ga naar: Financieel / Grootboek / Grootboekrekeningen
  14. Ga naar: Tabbladen
  15. Autoriseer het tabblad: Afwijkende omschrijving.
  16. Sluit de Autorisatie tool.
  17. Klik op Ja bij de melding..

De omgeving opent automatisch opnieuw, met de nieuwe instellingen.

Direct naar

1. Afwijkende omschrijving grootboekrekening per administratie
  2. Afwijkende omschrijvingen grootboekrekening activeren
  3. Afwijkende omschrijving grootboekrekening autoriseren
  4. Afwijkende omschrijving grootboekrekening per administratie toevoegen
  5. Omschrijving grootboekrekening per administratie raadplegen en wijzigen
  6. Eigen rapportage met omschrijving grootboekrekening per administratie controleren
  7. Overzicht van standaard meegeleverde gegevensverzamelingen en output met omschrijving grootboekrekening

Process

Grootboek

Work area

Financieel