Klantenlisting handmatig indienen (Belgie)

Als je de aangifte niet digitaal maar handmatig wilt indienen bij de Belastingdienst, dan druk je deze af. Vul de gegevens vervolgens in op de website van de Intervat.

Let op:

Je moet de velden Btw-plicht, Btw-identificatienummer en Btw-listing invullen bij de debiteur/crediteur om de gegevens in de btw-listing naar voren te laten komen. De grondslag voor de klantenlisting stel je in via de administratie instellingen op het tabblad Btw, met het veld Minimumgrondslag.

Klantenlisting afdrukken en invullen op website Fiscus:

1. Ga naar: Financieel / Btw/icp / Btw/icp-aangifte.
  2. Selecteer een aangifte in een jaar van waaruit je de klantenlisting wilt genereren.
  3. Klik op de actie: Klantenlisting afdrukken.
  4. Open de website van de Fiscus en vul daar de gegevens in.

Direct naar

1. Btw/icp-aangifte België
  2. Inrichting
  3. Btw/icp-aangifte doen
  4. Btw-aangifte digitaal indienen
  5. Btw-aangifte handmatig invullen op de website van de Fiscus
  6. Doorschuiven negatieve btw-secties
  7. Klantenlisting digitaal indienen
  8. Klantenlisting handmatig indienen
  9. Fiche 281.50 rapport afdrukken
  10. Fiche 281.50 xml-bestand maken