Amber Alert in de site

Je kunt een Amber-alert melding tonen op de site.

Honderden keren per jaar wordt het AMBER Alert-systeem ingezet bij urgente kindervermissingen via o.a. Twitter, Facebook, PC-screensavers en website banners. Zo'n vier keer per jaar wordt er een AMBER Alert verstuurd. Dan wordt het HELE systeem ingezet, omdat de politie vreest dat het leven van een vermist of ontvoerd kind gevaar loopt. Het hele land verandert dan in één grote opsporingsposter, doordat bijvoorbeeld ook reclameschermen, snelwegborden, apps, SMS en e-mail worden ingezet.

Als je de optie Toon banner voor Amber-alert op de site bij urgente vermissing aanzet in de site wordt bij een AMBER alert automatisch het bericht van de vermissing op de site getoond. Dit is het bericht dat op de site van Amber alert nederland wordt getoond.

Amber Alert tonen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Ga naar het tabblad: Site. Klik op: Eigenschappen.
  3. Ga naar het tabblad: Favorieten.
  4. Vink Toon banner voor Amber-alert op de site bij urgente vermissing aan.
  5. Klik op: Aanpassen.

Direct naar

1. Weblay-out en zones
  2. Header
  3. Inhoud
  4. Submenu
  5. Acties
  6. Footer
  7. Favicon aanpassen
  8. Snelkoppeling activeren voor mobiele telefoon en tablet
  9. Amber-alert tonen in de site

Process

Beheerder

Work area

InSite/OutSite