Inhoud van de site (zone Midden)

De inhoud van de site toon je in de zone Midden. Deze inhoud verandert steeds. De inhoud van een pagina bevat vaak verschillende elementen.

Let op:

Bij het plakken van tekst in een vrij opmaakveld in Mozilla Firefox wordt in plaats van de gekopieerde tekst de regel 'Deze browser ondersteunt het plakken van tekst niet.' ingevoegd. Deze browser ondersteunt het plakken van tekst niet. Klik hier voor meer informatie.

Je kunt hierbij denken aan tekst, afbeeldingen, banners, videofragmenten, hyperlinks, etc. Een pagina ziet er bijvoorbeeld als volgt uit (klik op een onderdeel voor de bijbehorende help pagina's):