thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Inlogopties OutSite vastleggen

Bij het inloggen op een site kan een gebruiker het veld Onthoud mijn gegevens aanvinken, zodat de computer zijn inlognaam en wachtwoord onthoudt. Als een computer door meerdere gebruikers gedeeld wordt, is dit misschien niet gewenst. Daarom kun je deze optie ook uitschakelen.

Let op:

Het onderdeel Onthoud mijn gegevens en het inloggen met een social media account vervalt vanaf Profit 18.

Als de gebruiker ervoor kiest om de inloggegevens te onthouden, dan wordt in de browser een cookie opgeslagen. Deze cookie wordt verwijderd in de volgende situaties:

  • De gebruiker logt uit in de OutSite-site.
  • De gebruiker verwijdert de browsergeschiedenis. Dit kan een handmatige actie zijn, of het gebeurt automatisch, bijvoorbeeld bij het sluiten van de browser.

Als het wachtwoord van de gebruiker niet onthouden wordt, dan is het systeem van de gebruiker hiervoor niet geschikt. De systeembeheerder in je organisatie moet dit verhelpen. Als je expliciet kiest voor uitloggen wordt het wachtwoord ook niet onthouden.

Wachtwoord onthouden toestaan op een site:

  1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
  2. Open de eigenschappen van de site.
  3. Ga naar het tabblad: Algemeen.
  4. Vink Aanmelden met gebruikersnaam/wachtwoord uit, als je gebruikers wilt dwingen om in te loggen met een sociale media account.

Direct naar

  1. Site inrichten
  2. Inlogopties OutSite vastleggen
  3. Cookiemelding tonen op OutSite
  4. Categorie, subcategorie en bereik aanmaken
  5. Type pagina activeren
  6. Type pagina voor downloadbaar bestand inrichten
  7. Externe content tonen in iFrame
  8. Zoeken in InSite inrichten
  9. Afstand berekenen activeren

Process

Beheerder

Work area

InSite/OutSite