HRM in InSite

Profit wordt standaard geleverd met de Intranet-oplossing InSite. Hiermee heb je via een browser toegang tot een groot aantal Profit HRM en Profit Payroll functionaliteiten.

InSite is een moderne, gebruiksvriendelijke, zelf in te richten intranet-oplosssing. Hiermee kunnen medewerkers en managers de voor hen essentiƫle informatie makkelijk vinden. Daarnaast kunnen de medewerkers zelf acties starten en mutaties toevoegen die direct in Profit HRM worden verwerkt. Dit verhoogt de medewerkertevredenheid en bespaart de afdeling P&O tijd, geld, papierwerk en fouten. De medewerker kan InSite 24 uur per dag, 7 dagen per week, benaderen. Met een computer, smartphone of iPad en internettoegang kan hij zijn taken afhandelen en informatie bekijken.