thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Project Self Service (PSS)

Projectmedewerkers kunnen met Project Self Service (PSS) in InSite gegevens van projecten, teams en nacalculatie (uren) benaderen. InSite is het intranet van Profit en InSite is volledig geïntegreerd met Profit. Met PSS in InSite/OutSite kunnen de medewerkers én de klanten altijd en overal beschikken over actuele projectgegevens.

Je kunt InSite en OutSite 24 uur per dag, 7 dagen per week benaderen. Het maakt dus niet uit waar je bent; met een computer, smartphone of iPad met internettoegang kun je taken afhandelen en informatie bekijken. Met deze informatie houd je de projectplanning en het budget onder controle. Zo komen jij en je klant achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Voordelen:

  • Je laat jouw projectmedewerkers zelf gegevens beheren, wijzigen, insturen en raadplegen van hun projecten. Ook laat je hun eigen nacalculatie (uren) en declaraties boeken.
  • Je kunt projecten op een efficiënte, snelle wijze aanmaken en onderhouden in InSite.
  • Je deelt projectgegevens digitaal met de medewerkers en relaties.
  • Je koppelt projectteams aan één of meer Projecten. Teamleden, zowel medewerkers (InSite/Profit) als contacten (OutSite), krijgen hierdoor beter inzicht in de projecten waar ze bij betrokken zijn. Zij zien direct wie binnen het project voor welk onderdeel verantwoordelijk is (de teamrollen) en de voortgang.
  • Je wijst workflowtaken toe aan teamleden op basis van hun teamrol binnen het team.
  • Je kunt in het digitaal projectdossier alle documentatie met interne medewerkers en externe relaties eenvoudig opslaan en eenvoudig terugvinden.

Beschrijving

In InSite kun je projecten aanmaken, raadplegen, uren boeken, accorderen en gereedmelden. Je hoeft Profit Windows hier niet voor op te starten!

Voorbeeld lay-out hoofdpagina Projecten:

Ins_Projecten in InSite (Beschr) (10)

Als je klikt op een menufunctie open je direct in InSite het overzicht van alle projecten of mijn projecten.

Voorbereiding

Werkwijze

Zie ook

Process

Project

Work area

Projecten