Partij-artikel voorraad opboeken/afboeken/blokkeren

Bij het opboeken van voorraad moet je ook het partijnummer invullen. Je kunt een complete nieuwe partij opboeken of afboeken op een bestaande partij.

Je kunt nooit meer voorraad afboeken dan dat er op voorraad is van de partij.

Voorraad opboeken:

1. Ga naar: Ordermanagement / Voorraad / Opboeken of Ordermanagement / Voorraad / Afboeken

2. Vul de regel.
  3. Vul het Partijnummer in. Je kunt eventueel een nog niet bestaand partijnummer invullen, dat zal worden toegevoegd zodra je op Voltooien klikt.
  4. Klik op: Opslaan en sluiten.

Partij blokkeren

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Partijnummer.
  2. Open de eigenschappen van het partijnummer dat je wilt blokkeren.
  3. Ga naar het tabblad: Algemeen.
  4. Vink Geblokkeerd aan.

Direct naar

1. Partij-artikel
  2. Partijen inrichten
  3. Partij-artikel toevoegen
  4. Partij-artikel raadplegen
  5. Partij toevoegen
  6. Partij raadplegen
  7. Dossieritem toevoegen aan partij
  8. Partijnummer wijzigen
  9. Partij-artikel bij ontvangst
  10. Partij-artikel in verkooporder
  11. Partij-artikel voorraad opboeken/afboeken