Dossieritem toevoegen aan serie-artikel

Je kunt een dossieritem toevoegen aan een serienummer. Dit gebruik je bijvoorbeeld om te registreren dat er iets aan de hand is met het serienummer. In het dossier bij het serienummer kun je dan de historie van de communicatie raadplegen.

Als je dit wilt moet je eerst een type dossieritem toevoegen met serienummer als bestemming.

Dossieritem(s) toevoegen via weergave serienummers:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Serienummer.
  2. Selecteer één of meer serienummers (via Ctrl+S).
  3. Klik op de actie: Dossieritem(s).
  4. Klik op Ja bij de melding..
  5. Selecteer het type dossieritem voor serienummers bij Type dossieritem.
  6. Klik op: Volgende.
  7. Vul de velden in.

Welke velden je moet vullen hangt af van de inrichting van het type dossieritem.

8. Voltooi de wizard.

Dossieritem toevoegen aan serienummer via eigenschappen serie-artikel:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Overzicht / Serieartikel.
  2. Open de eigenschappen van het serieartikel.
  3. Ga naar het tabblad: Serienummers.

Hier zie je alle beschikbare serienummers van dit artikel. Dit tabblad is alleen beschikbaar via de menukeuze Serieartikel.

4. Open de eigenschappen van het serienummer.
  5. Ga naar het tabblad: Dossier.
  6. Klik op: Nieuw
  7. Vul de velden in.
  8. Klik op: Opslaan en sluiten

Dossieritem bij serieartikel en/of serienummer raadplegen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Overzicht / Serieartikel.
  2. Open de eigenschappen van het serieartikel.
  3. Ga naar het tabblad: Dossier.

Als je dit tabblad niet ziet, moet je het eerst autoriseren.

4. Open de eigenschappen van het dossieritem. Dit is een dossieritem van het type dat voor artikelen is bestemd.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.
  6. Ga naar het tabblad: Serienummers.
  7. Open de eigenschappen van het serienummer.
  8. Ga naar het tabblad: Dossier.

Als je dit tabblad niet ziet, moet je het eerst autoriseren.

9. Open de eigenschappen van het dossieritem. Dit is een dossieritem van het type dat voor serienummers is bestemd.
  10. Klik op: Opslaan en sluiten

Dossieritem bij serienummer raadplegen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Serienummer.
  2. Ga naar het tabblad: Dossier.

Als je dit tabblad niet ziet, moet je het eerst autoriseren.

3. Open de eigenschappen van het dossieritem. Dit is een dossieritem van het type dat voor serienummers is bestemd.
  4. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Serie-artikel
  2. Inrichten
  3. Serieartikel toevoegen
  4. Serie-artikel raadplegen
  5. Serienummers automatisch genereren
  6. Serienummers handmatig toevoegen aan serieartikel
  7. Serienummer wijzigen
  8. Serienummer in inkooporder
  9. Serienummer in ontvangst
  10. Serienummer in verkooporder
  11. Serienummer in pakbon
  12. Dossieritem toevoegen aan serienummer
  13. Serie-artikel retourneren