Externe media koppeling

Je kunt een pagina delen via social media. Hiermee kun je de pagina tweeten via X (Twitter), of als bericht posten op Facebook of LinkedIn. De koppelingen worden standaard getoond rechtsboven in de inhoud van de pagina.

Let op:

Dit is alleen mogelijk als de site zonder inloggen toegankelijk is, dus het veld Site alleen toegankelijk voor ingelogde bezoekershet tabblad Algemeen in de eigenschappen van de site mag niet aangevinkt zijn.

Je kunt de inhoud van de website koppelen aan verschillende externe media. De koppelingen worden altijd in deze volgorde getoond (als je ze allemaal gebruikt):

• Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google
  • E-mail

Omdat je ook een koppeling kunt maken naar e-mail heet het een externe media koppeling.

Instellen externe media:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Ga naar het tabblad: Site. Klik op: Eigenschappen.
  3. Ga naar het tabblad: Algemeen.
  4. Vink onder Delen de koppeling(en) aan die je in de site wilt gebruiken.
  5. Klik op: Aanpassen.