Hoe werkt AFAS Pocket

AFAS Pocket maakt het inloggen erg gemakkelijk. Daarnaast biedt Pocket veel meerwaarde voor gebruikers die altijd willen beschikken over handige Profit-functionaliteit.

AFAS Pocket en inloggen

AFAS Pocket speelt een cruciale rol bij het inloggen. Je gebruikt AFAS Pocket namelijk bij het inloggen op basis van twee-factorauthenticatie.

Als je Pocket alleen voor twee-factorauthenticatie gebruikt, hoef je Pocket niet in te richten. Je gebruikers downloaden de app en tijdens de eerste aanmelding voor twee-factorauthenticatie activeren ze ook AFAS Pocket.

Meerwaarde AFAS Pocket als ERP-tool

Met Pocket heb je altijd toegang tot allerlei belangrijke ERP-functionaliteit, met name op het gebied van Employee Self Service. Als je deze oplossing gebruikt, moet je de inrichting in Profit wel uitvoeren.

AFAS Pocket is naadloos geïntegreerd met de Profit-backoffice en biedt de volgende mogelijkheden:

• Dossieritems insturen
  • Snel inzicht in openstaande acties en handel met één druk op de knop je openstaande taken en signalen af.
  • Via de nieuwsfeed weet jij altijd wat er in je organisatie speelt.
  • Raadpleeg het dossier van de (klant)relatie voor de laatste stand van zaken of bel ze op vanuit de app.
  • Boek uren op het juiste project en de verantwoording is gedaan.
  • Met een foto van een bon boek je snel een declaratie. Ook reiskosten declareer je snel en eenvoudig.
  • Loonstroken en jaaropgaven bekijken.
  • Verlofdagen boeken en inzicht in je verlofsaldo.
  • Ziek- en beter melden via de app, zodat je leidinggevende op de hoogte is.

Direct naar

1. AFAS Pocket
  2. Hoe werkt AFAS Pocket
  3. AFAS Pocket installeren op smartphone of tablet
  4. AFAS Pocket afsluiten
  5. AFAS Pocket inrichten en beheren

Process

gebruik

Work area

Pocket