Project via forecast autoriseren

Je kunt een gescoorde forecast uit Profit CRM eenvoudig omzetten naar een nieuw project. Op die manier kun je de stamgegevens van de forecast direct overnemen naar het project. Je moet deze actie bij forecast autoriseren. Ook kun je de actie Eigenschappen project bij forecast autoriseren, zodat je vanuit de forecast direct het bijbehorende project kunt raadplegen.

Project via forecast autoriseren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud groepen.
  3. Selecteer de te autoriseren groep.
  4. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  5. Autoriseer de acties: CRM / Sales Automation / Forecast / Acties
    • Aanmaken project.
    • Eigenschappen project
  6. Autoriseer ook de overige acties, indien van toepassing:

Pro_Project via forecast autoriseren (10)

7. Sluit de Autorisatie tool.
  8. Klik op Ja bij de melding..

De omgeving opent automatisch opnieuw, met de nieuwe instellingen.

Direct naar

1. Basis stamgegevens
  2. Projectgroep
  3. Integratiegroep
  4. Items
  5. Werksoort
  6. Kosten
  7. Urensoort
  8. Urensoort aan werksoort koppelen
  9. Projecten instellingen
  10. Projectfase
  11. Project via forecast autoriseren
  12. Medewerker toevoegen (Projecten)

Process

Kosten Artikelbeheer

Work area

Projecten