Gekoppelde inkooporder

Wil je op basis van een offerte een gekoppelde inkooporder raadplegen dan selecteer je de offerte en start de actie Toewijzing.

In de weergave zie je de inkooporderregels die via een bestelvoorstel aan een inkooporder (met ordersoort verkoop = Voorcalculatie) zijn toegevoegd en die nog niet zijn ontvangen, zodat je kunt zien wat nog binnen moet komen en van wie.

Raadplegen gekoppelde inkooporder:

1. Ga naar: Projecten / Voorcalculatie / Voorcalculatie.
  2. Selecteer de voorcalculatie(s).
  3. Klik op: Acties / Toewijzing.

Je ziet nu een weergave met daarin de gegevens van de gekoppelde inkooporders.

4. Sluit de weergave.

Direct naar

1. Voorcalculatie en offertes
  2. Voorcalculatie inrichten
  3. Afdrukken of e-mailen voorcalculaties en offertes inrichten
  4. Voorcalculatie in InSite toevoegen
  5. Voorcalculatie in InSite raadplegen
  6. Voorcalculatie toevoegen in Profit
  7. Offerte overnemen van bestaande voorcalculatie in Profit
  8. Offerte overnemen van verkoopofferte in Profit
  9. Voorcalculatie raadplegen in Profit
  10. Voorcalculatie verstrekken in Profit
  11. Datum benodigd wijzigen
  12. Voorcalculaties herberekenen in Profit
  13. Voorcalculatie definitief maken
  14. Voorcalculatie afhandelen
  15. Gekoppelde inkooporder raadplegen
  16. Voorcalculatie verwijderen
  17. Projectnummer wijzigen
  18. Integratie Projecten en Ordermanagement