Artikelgroep zonder voorraad inrichten voor confrontatie

Als je ontvangsten van artikelen zonder voorraad wilt confronteren met de inkoopfactuur in Profit Financieel, richt je de artikelgroep in.

Bij het inrichten van de artikelgroep gaan we er vanuit dat je de financiƫle administratie al hebt ingericht.

Artikelgroep zonder voorraad inrichten voor confrontatie ontvangst:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Groepering / Artikelgroep.
  2. Klik op: Nieuw

Artikelgroep zonder voorraad inrichten voor confrontatie

3. Vul de code voor de artikelgroep in.
  4. Vul de omschrijving in.
  5. Vink eventueel Bevat voorraadartikelen uit.
  6. Vink Confronteren aan.
  7. Selecteer de verschillende grootboekrekeningen voor de journalisering.

Het draait bij confronteren met name om de Rekening inkoop.

Let op:

Bij het selecteren van de Rekening opbrengst kun je alleen een grootboekrekening selecteren waarbij je in de eigenschappen Btw toestaan op het tabblad Voorkeuren hebt aangevinkt.

8. Klik op: Volgende.
  9. Selecteer nog meer grootboekrekeningen.
  10. Klik op: Voltooien.

Zie ook

Voeg het artikel zonder voorraad toe:

1. Ga naar:
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Stel het artikel in:

Purchs_Artikelgroep zonder voorraad inrichten voor confrontatie

4. Stel de artikelgroep voor artikelen zonder voorraad in.
  5. Vink Voorraad bijhouden uit.
  6. Vul de velden.
  7. Voltooi de wizard.

Direct naar

1. Inrichting Confrontatie Ontvangst
  2. Activeren functionaliteit Confrontatie
  3. Autoriseren Confrontatie
  4. Integratiesoorten inrichten
  5. Artikelgroep met voorraad inrichten voor confrontatie
  6. Artikelgroep zonder voorraad inrichten voor confrontatie
  7. Confrontatieverschil instellen
  8. Boekingslay-out inkoopboek voor confrontatie

Process

Confrontatie

Work area

Ordermanagement