Inkoopfactuur afdrukken

Je drukt de inkoopfactuur af op papier of slaat de inkoopfactuur op als PDF-document.

Inkoopfactuur afdrukken:

1. Ga naar: Ordermanagement / Inkoopproces / Factuur.
  2. Selecteer de factuur/facturen in de weergave die je wilt afdrukken:
    1. Klik op: Selecteren.
    2. Selecteer Regels selecteren (Ctrl+S).

Multiselect

3. Vink de regels één voor één aan (of klik op Ctrl+A om alle regels in één keer te selecteren).
  3. Klik op de actie: Afdrukken factuur.

Je ziet vervolgens het afdrukvoorbeeld.

Controleer de afdrukken op het scherm.

Direct naar

1. Inkoopfactuur verstrekken aan inkooprelatie via e-mail of als afdruk
  2. Inkoopfacturen massaal e-mailen/afdrukken en opslaan in dossier via de output-actie
  3. Eén inkoopfactuur e-mailen
  4. Een of meer inkoopfacturen afdrukken

Process

Inkoopfactuur

Work area

Ordermanagement