Inkooporder afdrukken

Je drukt de inkooporder af om deze te verzenden.

Het rapport dat Profit afdrukt, bepaal je bij het geldende inkooprelatieprofiel van de inkooprelatie.

Inkooporder afdrukken:

1. Ga naar: Ordermanagement / Inkoopproces / Inkooporder.
  2. Selecteer de factuur/facturen in de weergave die je wilt afdrukken:
    1. Klik op: Selecteren.
    2. Selecteer Regels selecteren (Ctrl+S).

Multiselect

3. Vink de regels één voor één aan (of klik op Ctrl+A om alle regels in één keer te selecteren).
  3. Klik op de actie: Afdrukken factuur.

Je ziet vervolgens het afdrukvoorbeeld.

4. Controleer de afdrukken op het scherm.

Zodra een inkooporder is afgedrukt, zie je een vink in de kolom Afgedrukt.

Direct naar

1. Inkooporder verstrekken aan inkooprelatie via e-mail of als afdruk
  2. Verstrekken (e-mailen en afdrukken) van rapporten inrichten
  3. Massaal e-mailen/afdrukken en opslaan in dossier via de output-wizard
  4. Een inkooporder e-mailen
  5. Controleren verzonden e-mailberichten
  6. Afdrukken

Process

Inkooporder

Work area

Ordermanagement