Kortingsgroep (inkoop) onderhouden

Je kunt kortingsgroepen onderhouden via een boekingslay-out. Je hebt dan het overzicht over (een selectie van) alle huidige kortingsgroepen en je kunt direct een nieuwe kortingsgroep toevoegen. Je hebt hier de mogelijkheid om meerdere (basis)kortingen toe te voegen vanuit één scherm, de boekingslay-out.

Kortingsgroep onderhouden via boekingslay-out:

1. Ga naar: Ordermanagement / Inkoop / Prijs/Korting / Kortingsgroep.
  2. Klik op de actie: Onderhouden.
  3. Volg verder de procedure bij Kortingsgroep (verkoop) onderhouden.

Direct naar

1. Kortingsgroep (inkoop)
  2. Kortingsgroep toevoegen
  3. Kortingsgroep onderhouden