Offerte autoriseren

Je kunt een aantal functies bij offertes in Profit autoriseren.

Offerte autoriseren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud groepen.
  3. Selecteer de te autoriseren groep.
  4. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  5. Autoriseer de actie: Ordermanagement / Verkoopproces / Verkoopofferte / Aanmaken balie-/directfactuur.
  6. Autoriseer ook de overige acties, indien van toepassing:

Sales_Offerte autoriseren (10)

7. Autoriseer het tabblad: Ordermanagement / Item / Artikel / Tabbladen / Verkoopofferteregels om regels in andere offertes te kunnen raadplegen.
  8. Sluit de Autorisatie tool.
  9. Klik op Ja bij de melding..

De omgeving opent automatisch opnieuw, met de nieuwe instellingen.

Process

Verkoopofferte Inkoopofferte Autorisatie

Work area

Ordermanagement