Abonnementen verlengen

Je kunt abonnementen verlengen volgens de ingestelde cyclus verlenging. Het verlengen van abonnementen geeft slechts aan voor welke periode Profit de abonnementen moet verlengen. Het heeft geen invloed op de facturering.

Abonnementen verlengen:

1. Ga naar: Abonnementen / Abonnement / Verlengen.
  2. Selecteer de abonnementen.

Je kunt hier een selectie maken met behulp van een filter. In het filter kun je bijvoorbeeld een selectie toepassen op het openstaande saldo van de debiteur of kun je abonnementen selecteren waarvan de laatste abonnementsfactuur al dan niet is voldaan.

3. Klik op: ActiesHuidige selectie verlengen.
  4. Sluit het scherm.
  5. Klik op Ja bij de melding.

Direct naar

1. Abonnement wijzigen
  2. Abonnementsregels toevoegen
  3. Abonnementen collectief wijzigen
  4. Afwijkende prijzen abonnementsregels collectief wijzigen
  5. Abonnementen verlengen
  6. Abonnementen
  7. Abonnementen toevoegen
  8. Prijzen bij abonnementen
  9. Abonnementen factureren
  10. Abonnementsfacturen journaliseren
  11. Abonnement beƫindigen
  12. Abonnementen in InSite
  13. Abonnementsrapporten en -analyses raadplegen