Stamgegevens Aangifte Vpb

Dit scherm wordt automatisch gevuld met de gegevens van de Cliënt Vpb. Als je iets wilt wijzigen of toevoegen aan deze gegevens, klik dan in de cockpit van de cliënt Vpb op Aanpassen.

Op het moment dat je iets wijzigt of toevoegt aan de stamgegevens wordt dit niet automatisch bijgewerkt in de geopende aangifte. Je moet nu eerst de aangifte Sluiten en opnieuw de aangifte openen, de persoonlijke gegevens zijn dan bijgewerkt.

Fiscaal nummer

Als de vennootschap een Fiscaalnummer heeft van minder dan 9 cijfers, vul dan aan het begin nullen in, tot een 9-cijferig fiscaal nummer ontstaat.

Begin- en einddatum boekjaar

Vul de begin- en einddatum in van het boekjaar waarover je aangifte doet. Je vindt de begin- en einddatum van het boekjaar in de aangiftebrief die je van de Belastingdienst hebt ontvangen.