Hoe krijg ik de InSite tegel zichtbaar op de AFAS Online Portal?

De InSite-tegel is niet standaard zichtbaar. De AFAS Online Portal Beheerder kan deze zelf toevoegen via het tabblad Beheer / InSite-app (zie het filmpje hieronder). Heb je al een InSite-tegel? Dan kan je deze via dit tabblad ook wijzigen. Daarnaast kun je ook meerdere InSite-tegels toevoegen.

InSite-tegel toevoegen op de portal

1. Log in op www.afasonline.nl.
  2. Ga naar Beheer / InSite-app.
  3. Klik op Toevoegen.
  4. Vul een naam in en selecteer de URL.

Bezig met opslaan/ Saving

Blijft het scherm op 'Bezig met opslaan / Saving' staan? Doorloop de stappen in een andere browser of incognitomodus. Gebruik je SSO? Voeg de tegel toe door in te loggen via twee-factorauthenticatie.