Server_error. Session cookie not found

Je krijgt deze melding tijdens het inloggen op AFAS Online.

Oorzaak

Deze melding krijg je als je inlogt vanaf een verkeerde URL/ link. Vaak wordt tijdens het aanmeldproces de inlogpagina opgeslagen als snelkoppeling of bookmark. Na het aanmelden verwijst de snelkoppeling dan naar een pagina die niet meer relevant is. Hierdoor kan de pagina niet gevonden worden.

Oplossing

Je lost de melding op door de bestaande snelkoppeling te verwijderen en direct in te loggen via de URL/ link www.afasonline.nl of gebruik je directe InSite URL. Maak na het inloggen een nieuwe snelkoppeling aan.

Lost bovenstaande het probleem niet op? Benader de inlogpagina in incognitomodus of in een andere browser. Lost dit het probleem wel op? Verwijder dan alle cookies en tijdelijke internetbestanden. Hierna ververs je de inlogpagina via CTRL + F5 en log je opnieuw in.

Process

Inloggen