Waarom hebben labels afgedrukt op een Zebra label printer de verkeerde indeling en marges?

Let op:

Start nadat je de instellingen op je computer of printer gewijzigd een nieuwe Profit-sessie. Dat doe je door geforceerd uit te loggen (met CTRL + F1 of via het Citrix Connection Center) en Profit weer te starten.

Bij een Zebra labelprinter kan het helpen om in de instellingen van de printerdriver op tabblad Printerinstellingen de optie "Gebruiker altijd de driver instellingen" te forceren. Pas deze instellingen aan op je eigen computer, buiten Profit. Start daarna een nieuwe Profit-sessie, zoals hierboven beschreven.

Meer uitleg in de help:

Meer uitleg op internet: