Er is een fout opgetreden bij het communicatieprofiel 'Rabo Boekhoudkoppeling (API-koppeling)'. 404 (Not Found)

Je krijgt deze melding bij het ophalen van bankmutaties.

Oorzaak

Deze melding krijg je als:

1. De bankrekening is opgeheven door de bank
  2. De bankrekening niet aanwezig is in Profit.

Bekijk in de detailmelding welke bankrekening achter de tekst https://bis.afasonline.com/api/rabobank/accounts/ staat.

Oplossing

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk:

1. Is de bankrekening opgeheven door de bank? Blokkeer de opgeheven bankrekening. Dit doe je via Algemeen / Communicatieservice / Communicatieprofiel en selecteer communicatieprofiel Rabo Boekhoudkoppeling (API-koppeling). Ga vervolgens naar het tabblad Bankrekening en dubbelklik op de rekening. Vink de optie Geblokkeerd aan.
  2. Is de rekening nog wel actief? Maak de bankrekening aan en koppel deze in Financieel aan het bankdagboek. Doorloop het activeringsproces opnieuw. Zie de stappen in het artikel Starten met de Rabobankkoppeling (API-koppeling voor eigen bankrekening).