Er is een onverwachte fout opgetreden (8004:9E39)

Je kan deze melding op verschillende plekken in Profit krijgen. Dit is een algemene melding. Om erachter te komen wat er fout gaat, klik je op de knop Detail (zie afbeelding). Hiermee open je de volledige foutmelding.

Meer informatie over de rest van de melding vind je achter de tekst Description, WARN of Message. Belangrijk! Er kunnen meerdere Description, WARN of Message meldingen in één foutmelding zitten. Zoek de tekst die achter Description, WARN of Message staat opnieuw op in het AFAS Help Center. Laat hierbij persoonlijke informatie uit de melding achterwege, zoals bijvoorbeeld een bestandslocatie of een specifieke medewerker.

Lees ook het artikel Hoe lees ik een foutmelding? Als je weet hoe je een foutmelding kan lezen, kan je voortaan zelfstandig meldingen oplossen. Lukt het toch niet om de melding op te lossen? Stuur dan een incident in via de AFAS Klantportal. Kopieer de volledige detailmelding en stuur deze mee in het incident.