Failed to execute analysis

Je krijgt deze melding als de analyse die je probeert uit te voeren voltooid is met fouten. De foutmelding vind je terug door in de wachtrij te kiezen voor de actie Fout informatie.

Deze melding kan verschillende oorzaken hebben. Er zijn meerdere oplossingen mogelijk:

1. De invoegtoepassingen in Office zijn niet geladen

Zie deze toelichting.

2. Optie voor beveiligde weergave ingeschakeld in Excel

Controleer in Excel via: Opties / Vertrouwenscentrum / Instellingen voor Vertrouwenscentrum / Tabblad: Beveiligde weergave of de bovenste twee velden zijn uitgevinkt. Meer informatie hierover lees je in het artikel: Beveiligingsinstellingen in Microsoft Excel vastleggen voor analyses.

3. Controleer de Denylist

Als er in het verleden een probleem is opgetreden met de Profit Communication Center, kan deze op een Microsoft Office denylist terechtkomen.

Profit Communication Center van Office denylist halen:

Los dit op door de volgende registersleutels te verwijderen. Vervang de aanduiding <version> door het juiste versienummer.

Office 2010

• HKCU\Software\Microsoft\Office\<version>\Outlook\Resiliency\DisabledItems
  • HKCU\Software\Microsoft\Office\<version>\Word\Resiliency\DisabledItems
  • HKCU\Software\Microsoft\Office\<version>\Excel\Resiliency\DisabledItems

Office 2013

• HKCU\Software\Microsoft\Office\<version>\Outlook\Resiliency\DisabledItems
  • HKCU\Software\Microsoft\Office\<version>\Word\Resiliency\DisabledItems
  • HKCU\Software\Microsoft\Office\<version>\Excel\Resiliency\DisabledItems

Zie ook:

http://www.adamfowlerit.com/2012/06/01/disabled-add-ins-in-microsoft-office/