Ongeldige gebruikersnaam en/of wachtwoord

Je krijgt deze melding als je als meewerkgebruiker inlogt in de omgeving van een klant.

Oorzaak

Deze melding krijg je als de meewerklicentie niet goed geactiveerd is.

Oplossing

Je lost de melding op door in de bronomgeving het veld Meewerklicentie activeren aan te vinken in de eigenschappen van de meewerkgebruiker (zie afbeelding). De bronomgeving is de omgeving met het deelnemersnummer waar je ook mee inlogt. Staat dit veld al aangevinkt? Vink het veld uit. Sla de gebruiker op en vink het veld vervolgens weer aan.

Voorbeeld:

Als je inlognaam bijvoorbeeld '12345.Jansen' is, dan vink je het veld Meewerklicentie activeren aan in de omgeving O12345AA.

Als het veld al aangevinkt was, vink dit dan uit en open de omgeving opnieuw. Vink vervolgens het veld weer aan.

Meer informatie hierover lees je in het artikel Meewerkgebruiker.