Inkoopprijs per artikel

Via de functie Inkoopprijs per artikel is het mogelijk om voor een inkooprelatie de juiste (geldige) prijs en eventuele korting van een item te vinden. Tevens is zichtbaar van welk niveau een prijs en/of korting is. Je geeft in de kop een aantal instellingen op.

Inkooprijs per artikel raadplegen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Inkoop / Prijs/Korting / Inkoopprijs per artikel.

Je ziet vervolgens de boekingslay-out voor de inkoopprijs per artikel.

2. Selecteer het Type item waarvoor je de prijs/korting wilt raadplegen.
  3. Selecteer de Code.
  4. Vul eventueel het artikelnummer in dat de klant voor het artikel gebruikt.
  5. Selecteer de Valuta waarin je de prijs/korting wilt raadplegen.
  6. Wijzig eventueel de peildatum.
  7. Geef eventueel aan of je de Staffel van het artikel wilt tonen.
  8. Klik op de actie: F5. Selecteren.

Je ziet de geldige prijs/korting (of meerdere prijzen en kortingen).

Direct naar

1. Prijzen (Inkoop)
  2. Inrichting
  3. Niveaustructuur inkoopprijzen
  4. Inkoopprijs per artikel raadplegen
  5. Inkoopprijs
  6. Prijslijst
  7. Actieprijs
  8. Prijsafspraak
  9. Staffelprijzen toevoegen
  10. Collectief wijzigen inkoopprijzen