Communicatiesleutel genereren voor decentrale partij (Bakkerijen)

Dit onderwerp geldt alleen als je beheerder bent van de centrale communicatieserver. Je genereert een communicatiesleutel, registreert deze en geeft deze door aan de decentrale partij.

Voer de onderstaande procedure uit als de decentrale partij een communicatiesleutel bij je aanvraagt.

Communicatiesleutel genereren:

1. Log in in de server-omgeving van de centrale communicatieservice.
  2. Ga naar: Algemeen / Beheer / Communicatiesleutel.
  3. Klik op: Nieuw
  4. Selecteer het communicatieprofiel waarvoor je de communicatiesleutel wilt genereren.
  5. Vul de contactgegevens in van de relatie voor wie je de communicatiesleutel genereert. Bedenk zelf een gebruikersnaam en koppel de juiste organisatie.
  6. Klik op:  Genereren.

Je krijgt een melding van het gegenereerde wachtwoord.

7. Klik op: Opslaan en sluiten
  8. Vul eventueel een geldigheidsperiode in.
  9. Vul de bestandslocatie en de bestandsnaam voor de sleutelgegevens in.
  10. Klik op: Voltooien
  11. Verstuur per e-mail de code en het exportbestand van de sleutel naar de decentrale partij.

Direct naar

1. Inrichten centrale omgeving centrale facturering (Bakkerijen)
  2. Activeren Communicatieservice
  3. Decentrale omgevingen raadplegen
  4. Communicatiesleutel genereren voor decentrale partij
  5. Communicatiesleutel aanvragen en instellen in communicatieprofiel
  6. Verkooprelatieprofielen instellen voor centrale of decentrale facturering
  7. Aan de slag met: Centraal factureren