Itemcode inkooprelatie toevoegen

Na het aanmaken van een inkooprelatie kun je specifieke itemgegevens bij de inkooprelatie vastleggen. Je kunt bij de itemcode inkooprelatie bijvoorbeeld aangeven dat dit de voorkeur inkooprelatie is voor een artikel en de artikelcode die de inkooprelatie zelf hanteert vastleggen.

Als je de itemcodes van de inkooprelatie zelf wilt afdrukken op de orderrapporten, dan voeg je de itemcodes van de betreffende inkooprelatie toe en koppel je deze aan je eigen itemcode.

Itemcode inkooprelatie toevoegen:.

1. Ga naar: Ordermanagement / Inkoop / Itemcode inkooprelatie.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Selecteer de inkooprelatie.
  4. Selecteer het Type item dat je wilt toevoegen.
  5. Selecteer de Itemcode.
  6. Vul bij Itemcode inkooprelatie het artikelnummer in dat de inkooprelatie hanteert. Dit nummer kun je gebruiken in diverse lay-outs, zoals bijvoorbeeld de ontvangst.
  7. Vink eventueel Voorkeur inkooprelatie aan als er meerdere inkooprelaties gekoppeld zijn en je wilt de huidige nieuwe inkooprelatie als voorkeur aanmerken.
  8. Vul bij Barcode de barcode van de inkooprelatie in.
  9. Klik op: Volgende.
  10. Klik op: Volgende
  11. Voeg eventueel een opmerking toe.
  12. Klik op: Voltooien

Direct naar

1. Itemcode inkooprelatie
  2. Inkooprelatie in item instellen
  3. Direct itemcode inkooprelatie toevoegen
  4. Itemcode inkooprelatie wijzigen/raadplegen