Hoe krijg ik de InSite tegel zichtbaar op het inlogportaal?

De InSite-tegel is niet standaard zichtbaar. De AFAS Online Portal Beheerder kan deze zelf toevoegen via het tabblad Beheer / InSite-app (zie afbeelding). Heb je al een InSite-tegel? Dan kan je deze via dit tabblad ook wijzigen. Doorloop onderstaande stappen om de InSite-tegel toe te voegen:

1. Log in op www.afasonline.nl.
  2. Ga naar Beheer / InSite-app.
  3. Klik op Toevoegen.
  4. Vul een naam in en selecteer de URL.

Let op:

Het is nog niet mogelijk meerdere InSite-tegels toe te voegen. Deze wens is bij ons bekend en staat op de wensenlijst.

Process

Inloggen Autorisatie