Waarom zie ik na het inloggen met SSO het tabblad Beheer niet meer?

Het tabblad Beheer is alleen zichtbaar als je inlogt met twee-factorauthenticatie. Voor het inloggen met twee-factorauthenticatie gebruik je de URL: afasonline.nl (zonder je deelnemersnummer /12345 erachter). Voor het inloggen met SSO gebruik je de URL: afasonline.nl/12345 (met je deelnemersnummer erachter).

Gebruik bij het inloggen het e-mailadres dat bij de beheerder is vastgelegd in het veld E-mail. Je vindt dit veld in de Autorisatie Tool, eigenschappen van de beheerder, tabblad Algemeen, veld E-mail).

Process

Inloggen SSO