Waarom zie ik na het inloggen met SSO het tabblad Beheer niet meer?

Het tabblad Beheer is alleen zichtbaar als je inlogt met twee-factorauthenticatie. Voor het inloggen met twee-factorauthenticatie gebruik je de URL: afasonline.nl (zonder je deelnemersnummer /12345 erachter). Voor het inloggen met SSO gebruik je de URL: afasonline.nl/12345 (met je deelnemersnummer erachter).

Gebruik bij het inloggen het e-mailadres dat bij de beheerder is vastgelegd in het veld E-mail. Je vindt dit veld door de eigenschappen van de gebruiker te openen via de Autorisatie Tool. Controleer op het tabblad Algemeen in het veld E-mail welk e-mailadres gekoppeld is. Dit is het e-mailadres waarmee je inlogt op afasonline.nl.