De InSite tegel verwijst naar de verkeerde pagina. Waar pas ik dit aan?

Om de InSite die achter de InSite-tegel hangt aan te passen, verwijder je eerst de huidige tegel. De AFAS Online Portal Beheerder kan de tegel verwijderen via het tabblad Beheer / InSite-app (zie afbeelding). Na het verwijderen voeg je een nieuwe InSite-tegel toe met de juiste URL. Doorloop onderstaande stappen om de InSite-tegel opnieuw toe te voegen:

1. Log in op www.afasonline.nl.
  2. Ga naar Beheer / InSite-app.
  3. Klik op Toevoegen.
  4. Vul een naam in en selecteer de URL.