Waarom krijg ik een foutmelding bij het inloggen op de AFAS Online Portal?

Als je tijdens het inloggen op AFAS Online tegen een foutmelding aanloopt, komt dit meestal doordat de inlogpagina tijdens het aanmeldproces is opgeslagen als snelkoppeling of bookmark. Na het aanmelden verwijst de snelkoppeling dan naar een pagina die niet meer relevant is. Hierdoor krijg je een foutmelding.

Verwijder de bestaande snelkoppeling en log direct in via de URL/ link www.afasonline.nl. Maak na het inloggen een nieuwe snelkoppeling aan.

Process

Inloggen