Profit cannot start the function because the current user is a system user

Je krijgt deze melding bij inloggen op InSite.

Oorzaak

Er zijn meerdere oorzaken mogelijk:

• Deze melding krijg je als je als systeemgebruiker probeert in te loggen op InSite. Een systeemgebruiker heeft geen toegang tot InSite, omdat een systeemgebruiker niet gekoppeld is aan een persoon/ medewerker.
  • Deze melding krijg je als je inlogt vanaf een verkeerde URL/ link.

Oplossing

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk:

• Je lost deze melding op door in te loggen met een gewone gebruiker. Zet hiervoor de systeemgebruiker om naar een gewone gebruiker. Hoe je dit doet lees je in het artikel Systeemgebruiker omzetten naar gewone gebruiker. Ben je zowel systeemgebruiker als gewone gebruiker? Controleer dan in de eigenschappen van beide gebruikers welk e-mailadres gekoppeld is. Het e-mailadres dat gekoppeld is aan je normale gebruiker is het e-mailadres waarmee je moet inloggen.

• Je lost de melding op door direct in te loggen via de URL/ link www.afasonline.nl of gebruik je directe InSite URL. Lost dit het probleem niet op? Benader de inlogpagina in incognitomodus of in een andere browser. Lost dit het probleem wel op? Verwijder dan alle cookies en tijdelijke internetbestanden. Hierna ververs je de inlogpagina via CTRL + F5 en log je opnieuw in.