Thuiswerken met AFAS Online? Zo werkt dat.

Door de getroffen maatregelen van premier Rutte en het RIVM werken veel mensen thuis. Onze systemen zijn daar gelukkig volledig op ingericht. AFAS Online gaat 100% door!

Als je thuis werkt zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Hieronder vind je verschillende tips!

Let op:

Hou er rekening mee dat jouw werkgever IP-restricties kan hebben ingesteld wanneer je buiten de muren van je organisatie gebruik wilt maken van Profit of InSite. Is dit het geval? Neem contact op met je eigen organisatie.

Handige linkjes

Hierbij een aantal praktische linkjes om ook vanaf je thuiswerkplek met AFAS te werken:

Problemen met inloggen / werken in Profit?

Werk je op een eigen laptop / computer?

Dan is het belangrijk dat je Citrix Workspace installeert (als je Profit Windows gebruikt) én heb je het Profit Communication Center nodig om gebruik te kunnen maken van je lokale Microsoft Office. Je hebt het PCC o.a. nodig om documenten en e-mailberichten vast te leggen in het dossier. Hoe je Citrix en het PCC installeert lees je in de artikelen hieronder:

Contact met Support: registreer je 06-nummer op de Klantportal!

Werk je thuis en wil je contact opnemen met Support? Leg goed je 06-nummer vast op de AFAS klantportal. Zo kan jij ons bereiken en wij jou!

Voor de komende periode is het belangrijk om goed je 06-nummer (telefoon thuis) vast te leggen via de AFAS klantportal. Op basis van het telefoonnummer van de beller zoeken wij namelijk automatisch de juiste supportmedewerker, waardoor je sneller geholpen wordt. Heb je je eigen telefoonnummer niet vastgelegd? Leg het juiste nummer vast via klant.afas.nl/mijn-gegevens. Als je belt met een telefoonnummer dat niet is geregistreerd, kan je niet telefonisch contact met Support opnemen.

Inspiratie

Hoe je vanuit huis ook efficiënt kan werken met AFAS Online én welke optimalisatiekansen je kan pakken nu veel bedrijven noodgedwongen stilliggen?

Ter inspiratie hebben we enkele artikelen online geplaatst.

Process

Inloggen Klantportal Gebruiker