Kan ik de uitkering voor het aanvullend geboorteverlof via Profit aanvragen bij het UWV?

Dat kan zeker, via UWV-digitaal in Profit. In Profit 15 voeg je hiervoor handmatig een nieuw bericht toe via onderstaande stappen:

1. Ga naar HRM / Aan- en afwezigheid / UWV-digitaal.
  2. Klik op Nieuw.
  3. Selecteer Aanvraag WAZO-uitkering voor geboorteverlof.
  4. Klik op Volgende.
  5. Selecteer de medewerker.
  6. Klik op Volgende.
  7. Vul de aanvangsdatum en het aantal weken dat de medewerker geboorteverlof opneemt.
  8. Klik op twee keer Volgende.
  9. Vul de overige gegevens in. Vink het veld Direct accorderen aan als je wil dat het bericht direct geaccordeerd wordt.
  10. Klik op Voltooien.

We hopen in Profit 16 (eind 2020) functionaliteit uit te leveren waarmee berichten automatisch worden toegevoegd, zodat je deze alleen hoeft te controleren en te verzenden.

Process

Verlof

Work area

HRM