Waar vind ik de omgevingssleutel voor AFAS Pocket?

Je raadpleegt de omgevingssleutel via de volgende stappen:

1. Ga naar: Algemeen / AFAS Pocket / Instellingen.
  2. Open het tabblad Omgevingssleutel.

Heb je hier geen rechten voor? Neem contact op met de beheerder van Profit in je eigen organisatie.

Als je AFAS Pocket alleen gebruikt voor het inloggen op AFAS Online is het installeren van de app en het scannen van de QR-code op de AFAS Online Portal voldoende. Het invullen van een omgevingssleutel is niet nodig. Dit is alleen van toepassing als je gebruik wilt maken van de overige functionaliteiten van AFAS Pocket (verlof aanvragen, ziekmelden etc.).