Geen geldige gebruikers voor deze bewerking geselecteerd

Je krijgt deze melding bij het handmatig versturen van een uitnodiging voor AFAS Pocket.

Oorzaak

Deze melding krijg je als de gebruiker al is aangemeld (token verstrekt). Je kan de uitnodiging dan niet nogmaals versturen. Daarnaast is het ook niet mogelijk om een systeemgebruiker uit te nodigen.

Oplossing

Wil je de uitnodiging voor AFAS Pocket toch versturen aan een gebruiker die al toegang heeft? Verwijder dan eerst de toegang en verstuur de uitnodiging vervolgens opnieuw. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

1. Open de omgeving die in combinatie met AFAS Pocket gebruikt wordt.
  2. Ga naar: Algemeen / AFAS Pocket / Gebruikers.
  3. Ga naar het tabblad: Toegang.
  4. Selecteer de gebruiker waarvan je de toegang wilt intrekken
  5. Klik op: Acties / Verwijder toegang.
  6. Ververs de configuratie via actie: Ververs configuratie.
  7. Nodig hierna de gebruiker opnieuw uit via: Verstuur uitnodiging.