Fout :( Er is iets misgegaan tijdens het weergeven van deze pagina. Laad de pagina opnieuw of ga naar een andere pagina om door te gaan

Je krijgt deze melding bij het openen van een pagina op InSite of OutSite.

Oorzaak

Deze melding krijg je als je gebruik maakt van de browser Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer ondersteund. We adviseren je gebruik te maken van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Safari. Maak je al gebruik van één van deze browsers? Dan helpt het om de site opnieuw te publiceren. Speelt de melding hierna nog steeds? Dit is een algemene foutmelding. De achterliggende melding is uitgebreider. Om de volledige melding te raadplegen zoekt de AFAS Beheerder de Foutreferentie op in het logboek. Hoe je een foutmelding leest en oplost, lees je in het artikel Hoe lees ik een foutmelding?

Belangrijk:

Werk je met Accountancy Lite? Dan moet je na de update naar een nieuwe versie je site opnieuw publiceren.

Oplossing

InSite opnieuw publiceren

Speelt de melding nog steeds in een andere browser? Publiceer je site dan opnieuw via de volgende stappen:

Let op:

Voer onderstaande stappen uit op een rustig moment. Het opnieuw publiceren van de site kan enige tijd in beslag nemen.

 1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site en open de betreffende site.
 2. Ga naar het tabblad: Publiceren en kies bij Weblocatie voor (Geen locatie).
 3. Sla de wijziging op met Opslaan en sluiten.
 4. Open de eigenschappen van de site opnieuw en koppel bij Weblocatie weer de juiste InSite. Je InSite wordt nu opnieuw gepubliceerd.

Achterliggende foutmelding opzoeken

Helpt het opnieuw publiceren van de site niet? Zoek de achterliggende foutmelding op in het logboek via de volgende stappen:

 1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
 2. Open de eigenschappen van de site en ga naar het tabblad Logboek.
 3. Zoek de foutreferentie op in de kolom Referentie.
  Word de foutreferentie nog niet gevonden, nadat je op F5 (verversen) hebt gedrukt? Dan wordt het logboek nog gesynchroniseerd.
 4. Dubbelklik op de regel om de eigenschappen te openen. Gebruik de actie Rapport om de volledige melding te raadplegen.

Foutmelding lezen

 1. Lees de omschrijving achter de tekst Description of WARN. Deze tekst geeft je informatie over wat er fout gaat (zie onderstaande afbeelding).

  Belangrijk:

  Er kunnen meerdere Description of WARN meldingen in één foutmelding zitten. Vaak staat in de laatste description de reden van de melding. Scroll dus helemaal naar beneden en bekijk de melding die staat achter de laatste Description.

 2. Lukt het je niet om met deze informatie het probleem op te lossen? Raadpleeg het artikel Hoe lees ik een foutmelding.
 3. Lukt het met behulp van het Help Center ook niet het probleem op te lossen? Kopieer de hele melding en plak deze in een incident (geen schermafdruk). Support kan je alleen verder helpen als ze alle foutdetails hebben.