Mijn analyse is leeg als ik deze uitvoer via InSite. Hoe kan dit?

Dit gebeurt als de omgeving waar de betreffende InSite aan gekoppeld is, niet aanwezig is in het Profit Communication Center, of dit ligt aan de beveiligingsinstellingen in Excel.

Het PCC koppelen aan omgeving

Download en installeer de PCC instellingen. Hiermee koppel je het PCC aan een bepaalde omgeving. Je kan de instellingen downloaden en installeren via Profit of via InSite. Meer informatie hierover lees je in het artikel Omgeving aan Profit Communication Center koppelen.

Beveiligingsinstellingen Excel

Je lost dit probleem op door de instellingen in Excel te controleren via: Opties / Vertrouwenscentrum / Instellingen voor Vertrouwenscentrum / Tabblad: Beveiligde weergave. Controleer hier of de bovenste twee velden zijn uitgevinkt. Meer informatie hierover lees je in het artikel: Beveiligingsinstellingen in Microsoft Excel vastleggen voor analyses.