Het lettertype van Profit is klein. Hoe kan ik het lettertype aanpassen / vergroten?

Citrix kan de grootte van het lettertype/ resolutie overnemen van de computer. Hiervoor pas je de resolutie aan. Je doet dit via de instelling High DPI in de eigenschappen van Citrix Workspace. Heb je deze optie niet? Dan moet je een nieuwere versie van Citrix Workspace installeren. Deze versie kan je hier downloaden.

Let op:

Zorg ervoor dat je eerst de grootte van de letters op je computer wijzigt. Heb je meerdere beeldschermen? Pas het percentage op ALLE beeldschermen aan. Klik met je rechtermuisknop op je bureaublad en klik op Beeldscherminstellingen. Onder het hoofdstuk Schaal en lay-out pas je de grootte van je beeldscherm aan (zie onderstaande afbeelding)

1. Klik met je rechtermuisknop op het icoontje van Citrix Workspace klik op Advanced preferences.

2. Klik op High DPI/ Hoge DPI en zet de instelling op Ja.

Zodra je de instelling hebt opgeslagen, sluit je Profit af via de toetsencombinatie CTRL + F1. Kies vervolgens voor Afmelden of Log off. Nadat Profit is afgesloten, open je Profit opnieuw.

Process

Inloggen Citrix Receiver