Wanneer wordt mijn omgeving overgezet op Profit 18?

Je staat vast te springen om alle nieuwe gave functionaliteiten uit Profit 18 te gaan gebruiken! Maar wanneer kun je hiermee aan de slag?

We leveren Profit 18 uit tussen 14 juni en 8 augustus. Zodra de planning bekend is, krijg je hierover bericht van Customer Care. We verwachten je op 3 juni hierover te informeren. Vanaf dat moment kun je jouw overstapdatum bekijken en zelf wijzigen in het Update Center.

Meer informatie over welke functionaliteit wij verwachten uit te leveren in deze update lees je op onze roadmap.

Proces updaten omgevingen door AFAS Online

Het updaten van een omgeving vindt altijd plaats op maandag t/m zondag tussen 19:00 uur en 07:00 uur. Er zijn 3 mogelijke tijdsloten waarop je update wordt gestart. Wij delen je in op basis van het aantal ingelogde gebruikers. Tijdens het overzetten van je omgeving naar een nieuwe versie is je omgeving niet beschikbaar en kun je géén connectoren aanroepen.

• Tijdslot 1 = 19:00 uur
  • Tijdslot 2 = 21:00 uur
  • Tijdslot 3 = 23:00 uur

Heb je 20 of meer omgevingen? Dan start de update direct om 19:00 uur. Ook als je een ander tijdslot hebt gekozen. Deze tijd is namelijk nodig om alle omgevingen binnen de aangegeven tijd over te zetten. Hiermee voorkomen we dat je de volgende ochtend niet op tijd kan inloggen. Voordat de update gestart wordt, krijgen de nog ingelogde gebruikers onderstaand bericht.

Process

Klantportal Omgeving