Wanneer wordt mijn omgeving overgezet op Profit 15?

Je staat vast te springen om alle nieuwe gave functionaliteiten uit Profit 15 te gaan gebruiken! Maar wanneer kun je hiermee aan de slag?

De planning is op donderdag 25 juni bekend gemaakt via een mailing van Customer Care. Je kan jouw overstapdatum bekijken én zelf wijzigen op het Update Center. Je kan een datum kiezen tussen 13 juli en 6 september.

Meer informatie over welke functionaliteit wij verwachten uit te leveren in deze update lees je op onze roadmap.

Verwerken van een Update

1. Het updaten van een omgeving vindt altijd plaats op:
    • Maandag t/m vrijdag tussen 19:00 uur en 07:00 uur.
    • Zaterdag en zondag tussen 19:00 uur en 07:00 uur.
  2. Elke nacht tussen 03:00 uur en 05:00 uur worden alle servers herstart. Voordat deze servers worden herstart krijgen de nog ingelogde gebruikers onderstaand bericht (zie afbeelding), waarin staat dat ze binnen 2 minuten worden uitgelogd.

Let op:

Dit geldt niet voor licenties met 50 of meer omgevingen. Hiervoor geldt dat de update direct om 19:00 uur start. Deze tijd is nodig om deze grote klanten binnen de aangegeven tijd over te zetten. Hiermee voorkomen we dat je de volgende ochtend niet op tijd kan inloggen. Voordat de update gestart wordt, krijgen de nog ingelogde gebruikers onderstaand bericht.

Process

Klantportal Omgeving