Profit is vastgelopen. Hoe kan ik Profit afsluiten (Apple Mac)?

Als Profit vastloopt, sluit je Profit geforceerd af via de toetsencombinatie CTRL + FN + ALT + Backspace of bij nieuwere mac's via CTRL + FN + OPTION + Backspace. Kies vervolgens voor Afmelden of Sign out. Nadat Profit is afgesloten, open je Profit opnieuw. Je wordt nu aangemeld op een andere server, waardoor je weer zonder problemen verder kunt werken.

Kan je niet uitloggen via de toetsencombinatie? Log dan uit via onderstaande stappen:

1. Klik links bovenin op Citrix Workspace.
  2. Klik op Quit.
  3. Klik op Log Off.