Is er een nieuwe versie van het PCC voor Profit 17?

Er is een nieuwe versie van het PCC voor Profit 17. Er zitten geen functionele wijzigingen in het PCC. Deze versie is niet verplicht. Het PCC meldt daarom niet dat er een nieuwe versie is. Het PCC van Profit 17 werkt ook in Profit 16.

Je kunt het PCC van Profit 14 (versie 14.01) gebruiken in Profit 17. Wil je toch het PCC updaten naar de nieuwste versie? Download het PCC via InSite of Profit Windows na de overgang naar Profit 17.

Wil je het PCC eerder updaten? Download het PCC van Profit 17 op onze klantportal.

Werk je met een lagere versie (lager dan versie 14.01) dan is het wel noodzakelijk dat je het PCC updatet naar de nieuwste versie.

Process

Klantportal Installatie

Work area

PCC