Is er een nieuwe versie van het PCC voor Profit 21?

Er is geen nieuwe versie van het PCC voor Profit 21. Het PCC van Profit 19 werkt ook in Profit 21.

Als je de knop Vastleggen in Microsoft Word, Excel, Outlook of Powerpoint wilt gebruiken, moet je minimaal beschikken over het PCC van Profit 18. Dit geldt ook voor het vastleggen via de Verkenner.

PCC versie controleren

Om te controleren welke versie van het PCC je gebruikt, klik je met je rechtermuisknop op het PCC-pictogram en kies je voor Instellingen. Links onderin vind je de versie (zie afbeelding).

Veelgestelde vragen PCC

1. Moet de omgeving opnieuw gekoppeld worden aan het PCC na het updaten?

Process

Klantportal Installatie

Work area

PCC