Is er een nieuwe versie van het PCC voor Profit 2?

Er is geen nieuwe versie van het PCC voor Profit 2. Wil je de knop Vastleggen gebruiken in Microsoft Word, Excel, Outlook of Powerpoint dan heb je het PCC van Profit 1 nodig. Dit geldt ook voor het vastleggen via de Verkenner.

PCC versie controleren

Om te controleren welke versie van het PCC je gebruikt, klik je met je rechtermuisknop op het PCC-pictogram en kies je voor Instellingen. Links onderin vind je de versie (zie afbeelding). De meest actuele versie is 1.03.

Veelgestelde vragen PCC

1. Moet de omgeving opnieuw gekoppeld worden aan het PCC na het updaten?