Is er een nieuwe versie van het PCC voor Profit 18?

Er is een nieuwe versie van het PCC voor Profit 18. Deze versie is niet verplicht. Het PCC meldt daarom niet dat er een nieuwe versie is. Je kunt het PCC van Profit 17 (versie 17.00) gebruiken in Profit 18. Het PCC van Profit 18 download je op de AFAS Klantportal.

Werk je met een lagere versie (lager dan versie 17.00) dan is het wel noodzakelijk dat je het PCC updatet naar de nieuwste versie. Het PCC van Profit 18 werkt ook in combinatie met Profit 17. Download het PCC via InSite of Profit Windows.

Process

Klantportal Installatie

Work area

PCC