Signalen genereren en raadplegen via Profit

Je genereert één bepaald signaal of alle signalen vanuit Profit.

Eén signaal handmatig genereren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Signaal / Definitie.
  2. Selecteer het signaal dat je wilt genereren.
  3. Klik op: Uitvoeren.

Je krijgt de vraag of je het signaal wilt genereren.

4. Klik op: Ja.

Je genereert het signaal en ziet het resultaat in de weergave Gegenereerde signalen. Je kunt deze weergave ook opvragen via Algemeen / Beheer / Signaal / Tonen.

Alle signalen handmatig genereren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Signaal / Genereren.
  2. Klik op: Genereren.

Je krijgt de vraag of je alle signalen wilt genereren.

3. Klik op: Ja.

Je genereert alle signalen en ziet het resultaat in de weergave Gegenereerde signalen, zie de uitleg hieronder.

Wat zie je in de weergave Gegenereerde signalen:

Je kunt de weergave Gegenereerde signalen opvragen met Algemeen / Beheer / Signaal / Tonen.

Deze weergave toont alle 'actuele signalen'. Als een signaal verloopt, zowel via standaardverloop of datumverloop, dan zal dit uit de weergave verdwijnen. Wanneer een signaal is afgehandeld, zal dit in de lijst blijven staan totdat het signaal is verlopen. Wanneer het signaal wordt gegenereerd, wordt gekeken of het signaal nog actueel is. Als dit niet meer actueel is, verdwijnt het signaal uit de weergave.

Voorbeeld:

Als een nieuwe medewerker op de afdeling komt, dan krijg je 4 dagen vooraf een signaal.

Een medewerker markeert dit signaal als gelezen. Op dat moment staat dat signaal nog in de weergaveGegenereerde signalen.

Het verloop van dit signaal is zo ingericht dat tot 7 dagen na de indienst datum van de nieuwe collega het signaal verloopt. Dat betekent wanneer het signaal via de geplande taak Genereren signalen of handmatig wordt gegenereerd, dit nog in het overzicht verschijnt. Het signaal blijft tot de zevende dag in het overzicht staan. Daarna zal het signaal uit de weergave verdwijnen.

Direct naar

1. Signalen testen en inplannen
  2. Signaal testen
  3. Oplossingen testmeldingen
  4. Signalen testen
  5. Signalen handmatig genereren
  6. Meldingen en problemen oplossen
  7. Signalen automatisch genereren via een geplande taak