Voorkeurwaarden werkgever vastleggen

Als je een werkgever toevoegt, stelt Profit de voorkeurwaarden automatisch in. Controleer de voorkeurwaarden voordat je medewerkers in dienst gaat melden bij de werkgever.

Voorkeurwaarden werkgever vastleggen:

1. Ga naar: HRM / Organisatie / Werkgever.
  2. Open de eigenschappen van de werkgever.
  3. Ga naar het tabblad: Voorkeurwaarde HRM.
  4. Bepaal of het verlof afgerond moet worden. Wanneer je voor afronding kiest, zal het totaal van het basis perioderecht en extra perioderecht worden afgerond op deze instelling.
  5. Selecteer de sluitingsdagentabel.

In de sluitingsdagentabel staan de dagen dat de onderneming gesloten is. Dit kunnen standaard meegeleverde nationale feestdagen zijn of dagen die je zelf toevoegt.

6. Controleer de instellingen bij Salaris:
    • Salaris

Je bepaalt of je de salarissen van medewerkers vastlegt als fulltime- of parttimesalaris. Als je Vastleggen gebaseerd op fulltime selecteert, zal Profit bij parttimers het fulltimesalaris automatisch omrekenen naar een parttimesalaris.

• Periodetabel

Deze periodetabel zal als voorkeur worden gebruikt in de in dienst wizard. Deze instelling is met name van belang voor administratiekantoren en andere organisaties die veel werkgevers beheren via Profit.

7. Vink Verzuimberichten genereren aan, als je de verzuimmeldingen digitaal wilt uitwisselen met het UWV via Digi-ZSM (Digitaal, Zeker, Snel en Makkelijk).
  8. Klik op: Opslaan en sluiten.

Zie ook

Direct naar

1. Werkgever
  2. Cao toevoegen
  3. Instantie Belastingdienst toevoegen
  4. Sluitingsdagentabel toevoegen
  5. Werkgever toevoegen
  6. Template werkgever
  7. Code wijzigen
  8. Werkgever blokkeren
  9. Afwijkende CBS/CAO code per werkgever vastleggen
  10. Voorkeurwaarden vastleggen
  11. Cao koppelen
  12. Instanties koppelen
  13. Belastingdienst vastleggen bij de werkgever
  14. Loonheffingennummer vastleggen bij de werkgever
  15. Afwijkende betaalinstellingen op werkgeverniveau vastleggen
  16. Werkgever en mutaties bij werkgevers importeren
  17. Functietypes toevoegen
  18. Functies toevoegen
  19. Functies bij werkgever importeren
  20. Functies vertalen
  21. Accountancy gegevens vastleggen per werkgever