Standaardonderdeel op portalpagina invoegen

Je kunt een titel, subtitel of introductie op een portalpagina plaatsen. Je kunt deze onderdelen niet opmaken, de opmaak wordt bepaald door het actieve thema van de site. Als je de tekst wel wilt opmaken, moet je een onderdeel Tekst met opmaak invoegen.

Onderdeel van bestaande pagina toevoegen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Selecteer de pagina die je wilt bewerken (of voeg eerst een nieuwe pagina toe).
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Indeling.
  5. Klik op: Pagina-onderdeel toevoegen / Standaard onderdeel..

6. Voeg het onderdeel in en versleep dit naar de juiste plaats.

Direct naar

1. Content op InSite en OutSite
  2. Portalpagina toevoegen en indelen
  3. Tekst met opmaak toevoegen
  4. CMS-editor
  5. Afbeelding toevoegen
  6. Eigen knop toevoegen
  7. Video
  8. Banner
  9. Fotogalerij
  10. Groeperen van paginaonderdelen
  11. Onderdeel uit bestaande pagina
  12. Standaardonderdeel invoegen